Signatáři petice zmiňují obavy o svou bezpečnost v Brně a v ČR. Přečtěte si některé. Všechny jsou na stránkách petice.

Vlivem tohoto divadelního kusu, které je fantasmagorií autora s popřením evropských kulturních kořenů může dojít k vzedmutí náboženských nepokojů. Autoru jde zřejmě o vzbuzení jakéhokoli zájmu o jeho hru a jeho osobu. Že hrou uráží cítění všech křesťanů i muslimů a vyhrocuje už tak napjatou situaci v zemích, kam přicházejí zejména muslimští migranti, je mu úplně jedno.

 

Neuznávám toto znevažování náboženství. Ať už jde o křesťanství nebo o islám a obávám se podněcování nenávisti způsobeného touto hrou.

 

Podepisuji protože nejenže urážíte a špiníte našeho Pána Ježíše Krista, ale i křesťany a neuvědomujete si riziko, že se vám pomstí Islámisti ,protože, pro ně je Ježíš Kristus váženým prorokem, abyste se nedivili, když vás Islámisti napadnou, jako to udělali ve Francii karikaturistům Mohameda.

 

Podepisuji, protože svoboda slova má svoje morální pravidla, která propagátoři hry nectí. Pokud budeme mít takové rádoby liberální názory a postoje, tak si svobodu nezasloužíme a muslimové nám to po zásluze spočítají. Je třeba hájit křesťanské kořeny Evropy a ne je zesměšňovat!

Násilí podněcuje násilí. Myslím, že je ho v tuto chvíli na Zemi dost. Dle popisu je tato hra za hranici lidskosti. Jsem proti uvedeni teto hry v mem rodném městě Brně.

 

 

 

Podepisuji, protože souhlasím s textem petice a případné zařazení výše zmíněné divadelní hry do programu považuji za velmi rizikový a nešťastný krok.

 

 

 

Myslím si, že je to protizákonné urážení náboženství a náboženského cítění lidí. Muslimové, pokud by jich tu bylo víc, by se ozvali zaručeně a hodně nahlas (pokud to už neudělali). A jistě si to také budou pamatovat do budoucna. Je to opravdu hnusné.

 

Podepisuji, protože - představení uráží mou náboženskou víru a to je porušením mých základních lidských práv a svobod - představení zbytečně polarizuje společnost a může vyvolat i násilí - představení hrubě překrucuje historická fakta

 

Kdyby hra znázorňovala situaci, kdy hlavní prorok muslimů znásilní křesťanku, máme tu džihád. Jak to, že opačně to jde? I za menší incidenty padají v politice hlavy. Uvedení hry je na odstoupení ředitele Nd.

 

Teď mají soudruzi krajně levičáčtí neomarxističtí extrémisté z "Národního divadla Brno" plnou hubu své pokrytecky farizejské "svobody projevu". Nepochybuji ani nejméně o tom, že tato jejich účelově deklarovaná údajná "svoboda projevu" by okamžitě vzala za své kdyby to v oné divadelní hře bylo přesně obráceně, tj, kdyby ona divadelní hra bylo o tom, jak "prorok Mohammed znásilnil křesťanku" !!

 

 

Připojuji se k petici požadující stažení hry "Naše násilí a Vaše násilí" dehonestující Ježíše Krista, manipulující českou společností a současně podněcující k násilí, která byla plánována pro květnový festival v Brně. Z výše uvedených důvodů by neměla být uváděna nikde.

 

Podepisuji, protože toto představení je dehonestace osoby Ježíše Krista a dehonestace muslimských žen.